Hoe oud moet je zijn om alleen te vliegen?

Dat kan in principe gewoon, maar als je kinderwagen niet uit 1 stuk bestaat kun je hem vaak niet meenemen tot aan de gate. In dit geval is het slim om een draagzak of Maxi-Cosi mee te nemen om je baby in te dragen tot aan de gate. Neem je een buggy mee dan kun je die vaak gewoon meenemen tot aan het boarden. Je laat de buggy dan achter bij de ingang van het vliegtuig. Soms vind je hem bij aankomst terug bij de slurf, maar vaak gaat hij met de rest van de bagage op de bagageband. Houd er dus rekening mee dat je je kind nog een stuk moet tillen.

Waarom is KLM zo duur?

Vliegtickets KLM duurder door gestegen olieprijzen: retourtje New York kost 30 euro meer. Luchtvaartmaatschappij KLM verhoogt vanaf aanstaande vrijdag de ticketprijzen voor langeafstandsvluchten vanwege de sterk gestegen olieprijzen. Ook de Franse zustermaatschappij Air France verhoogt haar prijzen.

Ook kun je zelf lekker op het terras voor je huis zitten als je kindje slaapt. Voert de luchtvaartmaatschappij de vlucht gewoon uit? Soms bieden de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij wel mogelijkheden. In veel gevallen kunt u de vlucht bijvoorbeeld omboeken naar een later moment.

Gemiddeld verliest men bij een drie uur durende vlucht 1,5 liter water. Hi, ik ben Manuela en ben moeder van drie prachtige knullen van 1, 4 en 7 jaar en woon samen met mijn gezin in het midden van ons land. Een briefje van de andere ouder van het kind + telefoonnummer voor contact.