Hoe zet ik mijn iPhone uit?

Ze verkopen niet voor niets 32% van de smartphones. Maar wat veel gebruikers niet door hebben, is dat je via het iOS besturingssysteem heel wat informatie deelt met Apple, appontwikkelaars en adverteerders. Daarom leggen wij je nu de belangrijkste privacy instellingen van de iPhone uit.

Als je iPhone nog steeds opeens donker wordt of uitvalt is het tijd om het toestel te laten repareren. De harde resets hebben niet geholpen, wat duidt op een hardware probleem. Het scherm van je iPhone is nog heel nadat je deze hebt laten vallen.

Hoe start ik mijn iPhone 12 opnieuw op?

Druk op de volume omlaag-knop; Houd de aan/uit-knop ingedrukt tot er een Apple-logo verschijnt. De iPhone start weer op zoals normaal.

Open de DigiD app op uw eigen telefoon en voer uw pincode in. U ontvangt de activeringscode per sms. Dit kan alleen als u uw telefoonnummer aan uw DigiD-account heeft toegevoegd. Heeft u een smartphone met NFC-lezer en een geldig Nederlands identiteitsbewijs?

Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen. Bezoek ons reparatiecentrum in Nieuwegein voor een snelle en professionele iPhone reparatie of iPad reparatie. Onze getrainde monteurs verzorgen de meest voorkomende Iphone, iPad, iMac en Macbook reparaties vaak binnen 30 minuten. Klaar terwijl u wacht onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Hoe werkt iPhone zonder thuisknop?

 1. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid.
 2. Scroll omlaag en tik bij het kopje Fysiek en motorisch op Aanraken.
 3. Zet de schakelaar bij AssistiveTouch aan.
 4. Bij Aangepaste taken kun je instellen welke actie wat doet.
 5. Kies bij Enkel tikken voor Thuis.
 6. Bij Dubbel tikken kies je voor Appkiezer.

Volg de stappen op het scherm als je wilt dat je contactgegevens worden weergegeven op je zoekgeraakte apparaat. Doe dit ook als je een aangepast bericht wilt invoeren waarin de vinder van je apparaat de vraag krijgt contact met je op te nemen. Advertentiebedrijf NU mijd ik vanwege publicaties van wetenschappelijke rapporten die op hun website ten onrechte als “onwaar” worden bestempeld. Om die reden lees ik niets meer van NU en worden alleen serieuze bijdragen gelezen die van aantoonbare betrouwbare bronnen komen. Door de verschillende eigenschappen van NFC is contactloos betalen veilig.

 • Bepaal zelf welke pakketten je wilt zien door je eigen mailadressen en die van anderen op jouw adres toe te voegen.
 • Het resetten van jouw iPhone zou in de meeste gevallen de problemen met het dimmende scherm moeten verhelpen.
 • Ik zou serieus hier dan wel een goede voorbeelden van willen zien.
 • U logt in met uw DigiD-wachtwoord en een code die u krijgt per sms.
 • Hierom kan je onder Toegestaan materiaal klikken op leeftijdskeuring.
 • Als je jouw iPhone of iPad wilt aanbieden ter reparatie dan moet het Apple ID eraf zien.
Lees meer:   Welke Ring deurbel?

De harde backcover is verkrijgbaar in harde kunststof, kunstleder of echte leder. Een van de meest populaire telefoonhoesjes is de backcover. Deze telefoon case beschermt de zijkanten en achterkant van de telefoon. Bij de backcover wordt er onderscheid gemaakt tussen de softcases en de hardcases. De softcases worden van silicoon gemaakt en worden daarom ook wel siliconen telefoonhoesjes genoemd. Met de siliconen backcover is het mogelijk om snel van hoesje te wisselen.

Blijft de iPhone, iPad of een ander Apple device van jou? Op het scherm is vervolgens rood gekleurde slider zichtbaar waarmee je de iPhone uit kunt zetten. Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen.

Wat moet ik doen met mijn oude iPhone?

Wat je het beste kunt doen is je oude iPhone inleveren. En het mooie is: je krijgt hier vaak een leuk bedrag voor terug. Apple heeft hier op zijn website het eigen GiveBack-initiatief voor. Je kunt je oude telefoon ook aan het goede doel schenken, zoals Stichting AAP, Unicef of ReCell.

De telefoon wordt automatisch opgestart, zodat jij weer aan de slag kunt. Wel zo fijn aangezien een afspraak bij de Genius Bar geen overbodige luxe is. Uitschakelen van je nieuwe iPhone X kan op twee manieren. Er is een manier zonder knoppen, die je kunt vinden in de Instellingen-app onder het kopje ‘algemeen’. Helemaal onderaan zie je ‘Zet uit’ staan, waarna je de bekende schuifknop in beeld ziet. Door deze naar rechts te schuiven schakelt je iPhone X zich uit.