Wat is Youforce?

In dit introductie kompas vind je het globale programma van jouw introductie bij Rijn IJssel. De verschillende vlaggetjes markeren een fase van het programma. Ter voorbereiding op je eerste werkdag hebben we alvast een aantal filmpjes klaargezet die je helpen om een eerste beeld van je collega’s en de verschillende Rijn IJssel locaties te krijgen. Rijn IJssel bied je een breed scala aan ontwikkel- en professionaliseringsmogelijkheden. In YouForce Opleidingsmanagement vind je het actuele aanbod.

Ook wordt aandacht besteed aan cloud computing, elektronische gegevensuitwisseling, data-analyse en Beveiliging van persoonsgegevens en de AVG. FlexMaster is een complete online planningstool die de mogelijkheid biedt om o.a. Uw flexwerkers, huisvesting en transportplanning te beheren. Verificatie helpt ervoor te zorgen dat de reviews op ons platform afkomstig zijn van echte mensen en over echte bedrijven gaan. SpotOnMedics Personeel Online personeel & salarisadministratie De personeelsadministratie op orde in één digitale omgeving?

Wat Is Youforce

Als consultant e-HRM ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het realiseren van gedigitaliseerde HR-processen bij onze klanten in de sector zorg en welzijn. Je denkt mee met de klant over de processen, inventariseert de wensen en behoeften en stelt de vraag achter de vraag. Vervolgens vertaal je dit naar concrete inrichtingsoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit het gestructureerd inrichten, testen en live brengen van deze oplossingen in Youforce, de HR software van Visma|Raet.

  • Zo blijf jij als werkgever in control over je reiskosten- en thuiswerkvergoedingen zonder het complex te maken voor je medewerkers.
  • Visma
  • In de vier organisaties werken rond de 800 medewerkers om de maatschappelijke opgaves te realiseren.
  • In het bedrijfsvoeringsoverleg worden relevante zaken die alle vier gemeenten raken met elkaar besproken en afgestemd.
  • Iedereen is daarmee indirect eigenaar van en direct betrokken bij AAG.

Dan namelijk wordt het wachtwoord automatisch voor je ingevuld. Een ander groot voordeel is dat je nu alleen nog maar het wachtwoord van de wachtwoord app hoeft te onthouden. Dit IKB kun je maandelijks inzetten voor het kopen van extra vakantiedagen, bedrijfsfitness, reis- of studiekosten en meer. Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor en jouw collega’s in Amsterdam. De ene dag op kantoor en de andere dag vanuit huis via Google Meets. Het team kenmerkt zich door de open en informele sfeer.

Wat Is Youforce

We bieden toegevoegde waarde door mens, proces en systeem met elkaar te verbinden. AAG-ers zijn expert in het doorgronden van processen. Ieder proces dat we ‘vastpakken’ verbinden we met het gedrag van onze klanten. En met onze kennis en expertise voegen we net dat beetje extra toe.

wat is youforce

Op het gebied van HRM zijn er verschillende softwaresystemen die je kunt gebruiken. Naast AFAS HRM bieden ook SAP, Unit4, Exact en Visma Raet HRM-software aan. Wat zijn de verschillen tussen deze verschillende aanbieders. We vergelijken ze op het gebied van HRM, mobiele flexibiliteit, koppelingen, implementatiesnelheid en support. We richten onze blik op het grote geheel en houden oog voor het specialistische detail.