3 leuke tips om foto’s terug te laten komen in het interieur

Foto’s zijn dé ideale manier om je mooiste herinneren tastbaar te maken. Denk aan je mooiste vakantieherinneringen, dat super feestje of die leuke fotoshoot van je kinderen. Die wil je eigenlijk gewoon een mooi plekje geven in je huis toch? Het integreren van je mooiste foto’s in je interieur is een geweldige manier om je woonruimte een persoonlijke tint te geven. Daarom hier drie goede tips om je foto’s op een stijlvolle manier in je interieur terug te laten komen.

1. Maak een galerijwand

Een galerijwand een mooie manier waarop je meerder foto’s samen bundelt tot een stijlvolle wand. Kies je mooiste foto’s combineer en speel met de kleuren van de foto’s. Kies bijvoorbeeld alleen zwart-wit foto’s of juist veel kleur. Plaats de foto’s in verschillende vormen en formaten. Denk hierbij aan zeshoekige foto tegels of juist ronde foto tegels. Hierdoor ontstaat een speels effect en heb je een hele mooie blikvanger. Op veel plekken in het huis kan je een galerijwand maken. Voorbeelden van plekken waarbij een galerijwand een echte blikvanger is bijvoorbeeld de gang of in de woonkamer. Kies je mooiste foto’s en laat iedereen kennis maken met je mooist herinneringen.

2. Combineer vormen met elementen in je huis

Combineer bijvoorbeeld de ronde foto tegels of zeshoekige foto tegels met vormen die je al in je huis hebt staan. Kies een vorm die bij je meubels of andere decoratie past. Je kan er voor kiezen als rond veel terug komt in je meubels om dit te matchen met ronde foto tegels, zo laat je het subtiel terug komen in je persoonlijke decoratie. Je kan er ook juist voor kiezen om het contrast op te zoeken en juist voor zeshoekige foto tegels te gebruiken wanneer je al veel rond in huis hebt. Zet bijvoorbeeld foto tegels op een wandplank naast andere decoratie zoals beeldjes, kaarsen of planten en speel met het contrast van de foto tegels.

Lees meer:   Hoe slecht is vapen?

3. Personaliseer een specifieke kamer

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slaapkamer. Misschien wil je de kinderkamer wel pimpen? Hoe leuk is het dan om een echte persoonlijke touch te kunnen geven aan deze kamer. Kies foto’s van het gezin, van je kinderen of juist iets waar je kinderen echt fan van zijn. Je kan zo een bepaalde kamer heel makkelijk een persoonlijke tint geven zodat de kamer echt een bepaald gevoel krijgt. Geef de kamer een stoere, lieve of juist hele warme tint door het juist kiezen voor de leukste foto’s die in die kamer goed passen.

Het integreren van foto’s in je interieur is een hele fijne, makkelijke en gezellige manier om je huis echt warm en persoonlijk te maken. Maak je dierbaarste herinneringen echt tastbaar. Of je nou kiest voor een galerijwand, het combineren van vormen met je interieur of personaliseren van een specifieke kamer. Laat je creativiteit de vrije loop en je maakt je huis heel gezellig.