Hoe duur is een scooter rijbewijs?

Het theorie-examen is best pittig en er wordt veel van je gevraagd. Met name jongeren tussen 15 en 17 jaar hebben best veel moeite om het theorie-examen te halen. Door onze cursus te volgen slaagt echter ook deze doelgroep voor 95% in 1 keer en daar kun je jezelf een hoop extra kosten mee besparen. De kosten voor de cursus zijn € 123,00 en dat is inclusief theorie-examen en het online theoriepakket.Bekijk hier de beschikbare cursusdagen.

  • Wacht niet te lang met lessen na het behalen van je theorie examen.
  • Als je slaagt voor beide examens mag je het rijbewijs bij de gemeente gaan aanvragen en ophalen.
  • Dan raden wij aan om contact op te nemen met het gemeenteloket.
  • Wij kunnen geen restitutie geven over aangekochte pakketten.

Wanneer je zonder rijbewijs op een scooter rijdt, kun je een boete krijgen. Bovendien mag je niet meer verder rijden op je scooter en moet je lopen met je scooter aan de hand. Onderaan deze pagina kun je een filmpje bekijken hoe het theorie-examen gaat. Motor & bromfietslessen worden gegeven vanaf locatie Daltonstraat 19 in Zwijndrecht. U moet uw bromfietsrijbewijs betalen bij de aanvraag . Het is de bedoeling dat u betaalt met uw pinpas of creditcard.

Hoe Duur Is Een Scooter Rijbewijs

Je mag bij Smits Opleidingen wel een kennismakingsles volgen, want deze vindt plaats op een afgesloten terrein. Om goed met je brommer aan het verkeer te kunnen deelnemen, is het noodzakelijk dat je eerst je brommer theorie-examen haalt. Ja, als je klaar bent met je praktijkexamen voor de brommer, hoor je gelijk of je het gehaald hebt. Vanaf 15,5 jaar mag je een theorie examen doen bij het CBR. In 3 avonden behandelen we alle examenstof.

Lees meer:   Wat is NFT?

Wat heb je nodig om scooter te rijden?

U heeft een bromfietsrijbewijs nodig om op een bromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te mogen rijden. Heeft u een autorijbewijs (rijbewijs B) of motorrijbewijs (rijbewijs A)? Dan krijgt u het bromfietsrijbewijs (rijbewijs AM) automatisch bijgeschreven op uw rijbewijs.

Dat je bij ons onwijs snel jouw scooter rijbewijs kunt halen, doet trouwens niets af aan de kwaliteit ervan. Wij hebben namelijk een speciale cursus ontwikkeld waarmee je niet alleen snel, maar ook goed jouw scooter rijbewijs kunt halen. Dankzij deze cursus is het mogelijk om binnen enkele weken het theoretische én praktische gedeelte van het scooter rijbewijs af te ronden.

Hoe Duur Is Een Scooter Rijbewijs

De kosten voor het aanvragen van het scooter rijbewijs bedragen € 41,60 . Wil jij je rijbewijs graag met spoed ontvangen? Als eerste gaan we dieper in op de kosten die gepaard gaan met het halen van je scooter rijbewijs. Deze kosten kunnen namelijk aardig snel oplopen.

Het is ook mogelijk om de rijlessen én het praktijkexamen op één dag te plannen. Sommige rijscholen bieden hiervoor pakketten aan. Vaak is de rijles dan in de ochtend en vindt het examen in de middag plaats.