Hoe moet een bril op je neus zitten?

Er werden ook wel lenzen gemaakt van topaas of amethist. De hertog van Milaan, Francesco Sforza vroeg om een dozijn brillen voor normale visie om weg te kunnen geven. Een bril was een populair geschenk of dit het zicht verbeterde of niet.

Welke kleur bril past bij groene ogen?

Groene ogen

Voor een neutrale look kun je het beste een bril met groene tinten nemen, zoals onderstaand montuur van Enzzo. Wil je met je bril juist opvallen? Pak dan uit met monturen in de kleuren mahonie, aubergine, dieprood en robijnrood.

Er zijn geen dieren geschaad bij het maken van onze monturen, doekjes of verpakkingen. We zijn bezig met een nieuwe brillenkoker zonder lijm. Die wordt in 2020 geïntroduceerd, zodat alle producten echt veganistisch zijn.

Leg de bril 60 seconden in een kom met warm water. Deze methoden zullen de bril bij de neus een beetje strakker zetten, zodat hij niet meer van je neus af glijdt. Zorg ervoor dat ze goed passen aan beide kanten van de neus. Dat hoeft geen reden te zijn om hem te retourneren. Als je onze eenvoudige truc volgt, leer je in een mum van tijd hoe je je bril iets strakker kunt zetten bij de neusvleugels. Net het gedacht dat mijn neus niet gemaakt is voor een bril zakt constant af.