Hoe hoog hang je een kapstok?

Tot slot vind je bij ons extra grote kapstokken, kapstokken met ruimte voor schoenen en kapstokken die gewoon super stijlvol zijn. In een smalle gang kun je beter niet kiezen voor een losse staande kapstok, of een roede met kledinghangers. Dan is het praktischer om een roede met S-haken, of kapstokhaken aan de wand te gebruiken. Dit kun je bereiken door de haken wijder uit elkaar te laten plaatsen. Wanneer je in 1 huis woont met zowel volwassenen als kinderen, is het aan te raden meerdere wandkapstokken op verschillende hoogtes te hangen.

Daarnaast red je het prima met een boor, schroevendraaier, potlood en een meetlint. Indien je de kapstok op de juiste manier bevestigd, en met de goede pluggen, is het onmogelijk dat de kapstok naar beneden valt. Op welke hoogte u uw kapstok ook wilt monteren, gebruik altijd pluggen. Zo weet u zeker dat de kapstok stevig hangt, en het gewicht van jassen kan dragen.

Waar hang je je jas aan op?

Kies voor een stevige kledinghanger om de winterjas aan op te hangen. Eerlijk is eerlijk: een winterjas is vaak best aan de zware kant. Het moet je immers warm houden. Door te kiezen voor stevige – bij voorkeur houten – hangers, behoudt je jas de juiste vorm.

Een kapstok op maat kan ook worden laten gemaakt. Een kapstok staand van Colorhanger is hier een voorbeeld van. Veel kinderen hebben ook hun eigen kapstokken met hun eigen jassen eraan. Deze kapstokken hebben vaak dierlijke of kinderlijke patronen. Het is dus van belang dat iedereen bij de kapstok zijn of haar jas kan ophangen. Het is daarbij aan te raden om twee of meer kapstokken onder elkaar op te hangen.

  • Er zijn verschillende soorten staande kapstokken, maar de kapstokboom is waarschijnlijk het meest bekend.
  • En zowel horizontaal als verticaal te bevestigen.
  • Bij elk product op onze site vind je de verwachte levertijd.

Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retouren. Mail dan naar en wij sturen je graag een nieuwe code toe. Voor je schoenen kun je een schoenenrek kopen, wat je onder de kapstok zet of in de meterkast. Een opgeruimde hal, daar droomt toch iedereen van?

Hoeveel kapstokken per meter?

Reken per persoon op 1,5m hangruimte of 3cm per kapstok. Om winterkledij en zomerkledij te scheiden kan het praktisch zijn om meerdere kasten met een hangruimte te hebben. Ieder kledingstuk vraagt bovendien zijn eigen ruimte.

Lees meer:   Wat is 2FA?

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend en denken graag met je mee over het deurbeslag dat jouw woning kan upgraden. Voor de stang is er keuze uit rondhout of zwart metaal. Rondhout is er tot 100cm, en zwart metaal tot 120cm. Maar je kunt de wandhaakjes natuurlijk ook op dezelfde of verschillende hoogte direct op de muur monteren.

Daarnaast kan een jas die op een hanger hangt luchten en beter drogen als het bijvoorbeeld heeft geregend. Als je een kapstok staand zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Er zijn verschillende soorten staande kapstokken, denk bijvoorbeeld aan de staande kapstok industrieel. Zo een kapstok is geschikt voor elk soort kamer of opbergruimte, met name omdat ze vaak eveneens ruimte hebben voor hoeden of een schoenenrek. Naast dat is een kapstok staand erg handig, omdat ze eenvoudig kunnen worden verplaatst, in tegenstelling tot een hangende kapstok.

Welke soorten kapstokken zijn er?

Grofweg zijn er drie verschillende soorten kapstokken verkrijgbaar: de staande kapstok, de wandkapstok en kapstokhaken. Elke soort kapstok is praktisch op zijn eigen manier, voor elke woning is er wel een kapstok te vinden.

Maak jouw gang helemaal compleet met deze kapstok. Om ervoor te zorgen dat de kapstok echt past bij jouw huis en de sfeer die je probeert te creëren, kan je hem bestellen in wel 26 verschillende kleuren. Als je nog niet zeker weet welke kleur nu bij jou en jouw huis past, dan helpen wij jou hier graag bij!

Bovendien ziet het er erg netjes uit en zorgt dit voor een opgeruimd geheel. Een kapstok met schoenenrek is daarom een handige, maar ook stijlvolle keuze. De goedkoopste manier om een kledingkast te maken is door afzonderlijke standaardkasten met elkaar te combineren. Afhankelijk van de afmetingen en het gekozen materiaal kan de prijs ook oplopen tot zo’n €300 per lopende meter. Om een gezellige sfeer te creëren in je kledingkast kan je ook enkele open legplanken plaatsen. Hierop kan je je favoriete handtassen en accessoires plaatsen zodat je meteen geïnspireerd raakt voor het samenstellen van nieuwe outfits.