Hoe zwaar moet een parasolvoet zijn?

Bekijk dan het overzicht van openingstijden & koopzondagen. Veel van de verrijdbare parasolvoeten op wielen bij Fonteyn zijn uitgevoerd in speciaal geselecteerd zwart graniet. Dit is prachtig gepolijst, zodat je er jarenlang plezier van hebt. Past een uitvoering in stijlvol grijs graniet beter bij jouw tuin of balkon? Geen probleem, ook die kleur is verkrijgbaar en te zien in de showroom van Fonteyn. Ook zijn er verrijdbare parasolvoeten die uitgevoerd zijn met een roestvrij stalen buis, waterafvoer en een antislipsysteem.

Kun je een parasol buiten laten staan?

Het kan geen kwaad om deze dan buiten te laten staan. Let wel op bij het inklappen van uw parasol, op dit moment mag de parasol niet nat zijn. Door de parasol nat in te klappen geef je schimmel de kans om zich snel te verspreiden.

Een deel van de producten op onze site is online te bestellen. Tuindorado bezorgt alle producten zelf, regionaal met eigen bezorgauto’s. Wij beschermen de privacy van gebruikers van onze website en de hieraan gekoppelde systemen via technische en organisatorische maatregelen. Deze methode wordt in het gehele wereldwijde web met succes toegepast. Alle persoonsgegevens (naam, adres, betaalgegevens, etc.) worden hiermee versleuteld en veilig via internet overgedragen. U erkent aan het symbool in de vensterbalk van uw browser dat u zich in een beveiligde omgeving bevindt.

Welke parasol bij veel wind?

Indien er in uw achtertuin bovengemiddeld veel sprake is van wind harder dan 4 Beaufort (20-28 km/h) adviseren wij u om te kiezen voor een parasol die geopend kan blijven staan tot 5 Beaufort. Wanneer uw keuze valt op een vrijhangend model is bijvoorbeeld de Solero Fuerto Pro een geschikte optie.

Deze ronde tafel heeft een 60 cm rond kunststof tafelblad en metaal onderstel. Algemene tips voor het gebruik en reinigen van de tent. Een andere accessoire die we je niet willen onthouden is parasolverwarming.

Lees meer:   Waarom is rode gist rijst niet goed voor ouderen?

Hoe maak je het doek van een parasol schoon?

Gebruik een grote emmer of een bad om het parasoldoek enige tijd te laten weken in de oplossing van milde groene zeep en schoon water. Klaar met weken? Schrob de parasol dan voorzichtig met een zachte borstel en spoel het doek hierna grondig uit met bijvoorbeeld een tuinslang.

In sommige gevallen is af-montage door de klant zelf vereist. Terug meegeven van verpakkingsmateriaal is gratis. Ingangen of trappenhuizen moeten zodanig toegankelijk zijn dat de artikelen zonder extra hulpmiddelen naar de gewenste locatie kunnen worden vervoerd. Vergelijk eenvoudig tuinmeubelen op materiaal, kleur, prijs en nog vele andere kenmerken. Deze onderhoudsproducten zijn geschikt voor het onderhouden van Graniet tuinmeubelen. Graniet heeft een hoge dichtheid; met relatief weinig graniet kun je toch een zware parasolvoet maken.

Hoe krijg ik groene aanslag van mijn parasol?

Afborstelen met groene zeep

Is de parasol te vies om snel af te vegen? Dan kunt u uw parasol reinigen met wat water en groene zeep. Gebruik een zachte borstel om het vuil te verwijderen. Laat de parasol daarna goed drogen.

Op plek vier hebben wij de Balkonparasolvoet antraciet kunststof 56 x 40 cm. Deze parasolvoet is namelijk gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor het gemakkelijk een lange tijd mee gaat. Op de tweede plaats hebben wij de Garden Impressions – Parasolvoet – 25 kilo uitgeroepen tot beste parasolvoet voor normale parasols. Deze parasolvoet weegt namelijk 25 kilo en is bijna volledig gemaakt van beton.