Hoe maak je TV scherm schoon?

We hebben ook meer details over hoe je je afstandsbediening kunt ontsmetten als je echt bezorgd bent over het verspreiden van virussen. Afstandsbedieningen kunnen stoffig worden en ook een flink aantal ziektekiemen herbergen. Bedenk hoeveel vingers de laatste tijd op de knoppen van die afstandsbediening hebben gedrukt en of ze allemaal brandschoon zijn geweest. Dan is er nog de kwestie van hoesten en niezen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je weet wanneer we nieuwe acties en producten aanbieden. Duw niet te hard op het scherm, zo zou je de pixels kunnen aantasten en dat is niet nodig, omdat het laagje stof er altijd los op ligt.

hoe maak je tv scherm schoon

In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Bekijk dan eens onze reels op Instagram of het bezoek van Lodewijk aan LocalTea waar hij aan de slag gaat om zijn eigen thee samen te stellen. Zit er nog steeds veel vastzittend vuil tussen de toetsen? Gebruik dan een busje perslucht om het vuil tussen de toetsen weg te blazen. Dan een klein beetje spiritus op mijn doek, maar ze zitten er nog…

In dit artikel geven we je aantal tips zodat jij zelf je beeldscherm kunt schoonmaken. Is dit toch te spannend, gebruik dan een speciale desinfecterende reinigingsspray die geschikt is voor beeldschermen. Spray altijd op het doekje, niet op het apparaat, en wrijf het apparaat schoon. Verwijder de batterijen voordat je begint met schoonmaken.

Het is alweer bijna tijd om lekker tv te kijken, maar heb nog heel even geduld! Neem de randen van je tv ook meteen mee als je toch bezig bent. Je hoeft minder voorzichtig te zijn dan bij het scherm, want de randen van je tv zijn gemaakt van steviger materiaal.

  • Laat ons weten wat je van de Samsung UE43LS03NAS The Frame LED televisie vindt door een beoordeling achter te laten.
  • Gebruik gerust een stoffer of papieren doekje om deze rand te reinigen.
  • Zet dus niet te veel kracht maar maak snelle lichte draaiende bewegingen.
  • Gisteren de TFT en PLASMA schoongemaakt met S&W van poorboys, MF doekje erbij, en weer zo mooi zuiver.

Ik spuit dit op het scherm en wrijf het dan droog met een microvezel doekje. Het doekje houdt gemakkelijk stof en viezigheid vast, dus zo hoef je niet te klungelen met sprays of gels. Je kijkt naar een goede film en vervolgens vallen enkele vlekken en plekken op het scherm op. Je probeert terug in de film te komen, maar nu kun je je alleen nog maar concentreren op het stof dat vlak voor je neus ligt. De film is voorbij, totdat je je televisie gaat schoonmaken in ieder geval.

Lees meer:   Welke opleidingen STAP budget?

Wat te doen bij water in stopcontact?

Wat moet u doen bij kortsluiting door water in het stopcontact? Haal gelijk de stekker van het verlengsnoer uit het stopcontact. Vervolgens moet u de zekering vervangen en schakelt u de apparaten weer aan. Nadat u dat gedaan heeft is het noodzakelijk om de contactdoos van het verlengsnoer goed droog en schoon te maken.

In de batterijpoort komt vaak stof en vuiligheid vast te zitten. Hierdoor werkt het opladen niet goed of helemaal niet meer. Kun je een borsteltje gebruiken of een pincet.

De oudere, traditionele CRT-beeldschermen kun je dankzij de extra beschermlaag wat makkelijker schoonhouden met bijvoorbeeld lichte schoonmaakmiddelen. Maar dit is niet aan te raden voor de nieuwere LCD-schermen. Mijn moeder heeft altijd haar lcd tv met een “sopje” w schoongemaakt en je ziet de water en kalk vlekken er heel duidelijk opzitten dus dit is ook geen optie. Wat veel mensen niet weten, is dat stof vaak vol zit met zand.

Wat is de veiligste stekkerdoos?

De veiligste stekkerdoos

Dit Belkin stekkerblok heeft 8 uitgangen en 2 USB-poorten van 2.4A welke allemaal zijn uitgerust met overspanningsbeveiliging. Beveilig je elektronische apparatuur tegen stroomstoten en spanningspieken.

Voor hygiënisch schoon dien je de microvezeldoek niet te lang te gebruiken. Gebruik een kant totdat deze vuil is, draai de doek om en poets totdat ook deze kant vol zit. Neem vervolgens een andere doek en ga verder met de poetsronde. Je tv schoonmaken is in principe geen lastig klusje. Pak je het echter verkeerd aan, dan kun je je tv beschadigen.

Kun je je telefoon opladen in de nacht?

Telefoon 's nachts opladen is slecht voor telefoonaccu

Het klinkt een beetje gek, maar het is beter om de accu niet helemaal naar 100 procent op te laden Dit leidt namelijk tot veel meer accuslijtage dan wanneer je bijvoorbeeld tot 70 of 80 procent oplaadt.