Wat is Yammer?

Heeft u toch nog vragen over ons orderproces kunt u onderstaande button raadplegen. Voor een beste gebruikerservaring dient je JavaScript in je browser te hebben ingeschakeld. In de geüpdatete variant geef je in het dialoogvenster meer specifieke feedback over het bericht.

Wat is Connect woordherkenning?

Connect Woordherkenning is een interventieprogramma voor leerlingen die bijna alle letters vlot en goed kunnen benoemen, maar moeite hebben met de volledige omzetting van alle letters binnen een woord.

Met PPC marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Download dan ons eBook “Yammer – Catalogus met gebruikersscenario’s”. Onderzoek naar de stand van interne sociale media door Evolve. De knop met de negen blokjes.Linksboven is het antwoord.

Als je andere onderdelen in Yammer opent dan verschijnt in deze rechterkolom vaak aanvullende informatie. Yammer heeft een aantal voordelen ten opzichte van de andere Microsoft Apps. Je kunt goed nieuws direct naar de hele organisatie sturen, zonder een e-mail te hoeven opstellen. Dit vermindert het aantal verzonden e-mails en verhoogt de samenwerking onder teams en afdelingen. Verder zorgt Yammer ervoor dat er binnen een organisatie meer verbondenheid is.

Hoe plaats ik een bericht op Yammer?

  1. Klik op 'Poll'.
  2. Typ de stelling en verschillende antwoordmogelijkheden.
  3. Kies een groep (community) waar je de poll wilt plaatsen bij het onderdeel '+Add a community'.
  4. Klik op 'Ask'.

Sinds 2008 is Yammer doorontwikkeld en steeds verder aangepast aan de behoeften van organisaties. Er kunnen binnen Yammer nu bijvoorbeeld openbare en besloten groepen worden aangemaakt zodat een typische ‘Sales’ of ‘Marketing’ hoek kan worden ingericht. Er zijn Android en iPhone apps voor ontwikkeld en men kan mensen volgen. Bestanden en pagina’s uit je reguliere Yammer netwerk kun je overigens via e-mail delen (Email File/Email Page) met een willekeurige ontvanger. Op bestanden en pagina’s die je via e-mail hebt gedeeld kun je vervolgens met een linkje “Manage Email Access” de toegang weer intrekken.

Wat is Sway Office 365?

Sway is een nieuwe app van Microsoft Office waarmee u gemakkelijk interactieve rapporten, persoonlijke verhalen, presentaties en meer kunt maken en delen. Begin met het toevoegen van uw eigen tekst en afbeeldingen, zoek relevante inhoud uit andere bronnen en importeer deze en kijk hoe Sway de rest doet.

Lees meer:   Hoe hoog hangt een dartbord?

De laagdrempelige instap van medewerkers, de vele kwaliteiten van het platform en de concurrerende prijs maken Facebook Workplace een serieuze speler in de voor Facebook ‘nieuwe’ markt. We verwachten dat Facebook Workplace in een korte tijd een vrij grote plek in zou kunnen nemen in de wereld van interne communicatie tools. Yammer is niet alleen een leuk communicatiespeeltje, het kan ook uitgroeien tot een waardevolle kennisbron. Zo is het mogelijk om groepen aan te maken, bijvoorbeeld op projectbasis. Projectteams kunnen dan eenvoudig via een Yammer-pagina ideeën uitwisselen en bespreken in plaats van eindeloos emailberichten rond te sturen.

  • Merendeel van de gebruikers laat de Teams interface voor wat die is.
  • Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied.
  • Dit heeft op een klein gebied wel wat tractie gehad, maar is nooit uitgegroeid tot wereldwijde standaard.
  • Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien.

Hoe staat het met het gebruik van andere sociale elementen van het intranet? Bijvoorbeeld de mogelijkheid om te reageren op nieuwsberichten. Viva Connections is vanaf maart op desktop beschikbaar, maar ik verwacht niet dat het al perfect is. De ervaring leert dat Microsoft graag samen met gebruikers verder ontwikkelt.

Yammer is eigenlijk een sociaal netwerk dat volledig is gericht op jouw bedrijf. Yammer wordt voornamelijk als intern communicatie platform gebruikt. Door het opstellen van een strategisch beleid bepaal je hoe je wil dat medewerkers met het platform omgaan. Hierbij is het niet noodzakelijk dat je precies uitdenkt wat wel en niet mag, maar enkele richtlijnen zijn wel noodzakelijk. Zo staat bijvoorbeeld in het strategisch beleid beschreven of het is toegestaan externen aan een community toe te voegen.

Hoe oud moet je zijn voor TikTok?

  • Waarom is er oorlog in Oekraïne?
  • Welke landen horen bij de NAVO?