Welke parfum past bij mij?

Anaïs Anaïs van Cacharel heeft een fijne bloemige frisse geur echt iets voor een jong meisje. Zou het sowieso niet te duur maken, want kinderen willen nogal eens flink sprayen met die parfum flesjes. Hou het lekker simpel, kies er 3 of 4 uit in de winkel, die ook aangenaam zijn voor uw portomonnee. De parfumworkshop duurt anderhalf tot twee uur en is al jarenlang een succes. Geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud, eigenlijk iedereen met een neus. Als lichte bloemige geuren meer jouw stijl zijn, zou Pleasures van Estee Lauder iets voor jou moeten zijn.

Welke vrouwen parfum vinden mannen het lekkerst?

De meeste mannen gaan vol voor bloemige geuren bij vrouwen. De lekkerste vrouwengeur van dit jaar is, volgens het onderzoek, 'My way' van Giorgio Armani. Andere bloemengeuren die hoog scoren op Fragrantica zijn Narciso eau de parfum By Ambrée Narciso en La Vie est Belle Intensément van Lancôme.

Deze geven de parfum een warme ondertoon en werken mooi samen met de bloemnoten. De geurnoten in de top zijn gember, peper en lychees. De geurnoten in het midden zijn magnolia, fresia en jasmijn. Zara White is een erg fijne parfum met een zachte geur van frisse bloemen met een kruidige rand. Wanneer de parfum begint op te drogen kan je een aantal warme houtnoten opvangen. Deze zorgen voor een solide basis en een warm verloop van deze prachtige geur.

Welke Parfum Past Bij Mij

Deze zorgt voor een wat zoeter verloop, maar maakt de parfum zelf niet te zoet. Over het algemeen is Zara Red Vanilla het best te dragen tijdens de koudere maanden, maar ook ‘s zomers in de avond zal deze parfum erg gepast zijn. Zara Red Vanilla opent met een enorm zoete geur die gelukkig snel al wat zachter wordt. In de opening is direct de geur van vanille op te merken, maar ook geuren van praline en tonkaboon zijn aanwezig.

Wat is onweerstaanbaar voor een vrouw?

 1. Dat hij zich uitrekt en zijn buik nét een beetje te zien is.
 2. Hoe hij slaapt.
 3. Als hij oprecht heel hard moet lachen om iets.
 4. Hij zoent je opeens, vanuit het niets.
 5. Dat hij je aan het lachen weet te maken, ook als je boos bent.
 6. Zijn geur.

Het is een mooie mix van groene thee, bergamot, jasmijn, fresia, roos en orchidee. Hoewel het een beetje prijzig is, is het perfect voor avondjes uit en speciale gelegenheden wanneer je je op je gemak voelt. Het perfecte parfum varieert afhankelijk van het tijdstip van de dag, de seizoenen van het jaar en de dagen van de week. Ook je persoonlijkheid speelt een bepalende rol. Door het juiste parfum te kiezen zul je je een stuk comfortabeler voelen. Niet alleen de kenmerken van onze persoonlijkheid bepalen onze keuze voor een bepaald parfum.

Lees meer:   Hoe word drop gemaakt?

Welke Parfum Past Bij Mij

Het blijft de hele dag als een heerlijke zweem om je heen hangen en ook op je kleding blijft het zeer lang nageuren. Ik rook de volgende dag nog wat lichte zweempjes van de parfum waar ik het had opgespoten. Het echtpaar houdt van simpelheid, natuurlijkheid en ambachtelijkheid. Daarom bestaan alle NUGI producten meest uit pure, natuurlijke ingrediënten. Zij vertelt, dat een geur zich moet ontwikkelen, en rijpen. Als je bijvoorbeeld twee geuren samen mengt, dan kan de geur-intensiteit in het begin per uur sterk wisselen.

Onze Verbena Eau de Toilette is de perfecte frisse zomergeur. Of als je op zoek bent naar een kruidiger tintje, probeer dan onze Citrus Verbena Eau de Toilette. Onze Lavendel Eau de Toilette en Groene Thee Eau de Toilette zijn nog andere geuren die ook goed bij zomerse temperaturen passen.

De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. Hoi, ik ben Ilse en op InteriorTwin.com wil ik jou helpen met het creëren van het huis van je dromen. Ik inspireer je graag met inrichting en stylingtips, DIY’s, trends en meer!

 • Het is ook niet voor niets een van de meest verkochte geuren van Amouage.
 • In de winter en herfst zijn zoete geuren altijd fijn, terwijl voor de zomer de citrusachtige geuren een goede optie zijn.
 • U bent vergeten uw geslacht of E-mailadres goed in te vullen of u bent al aangemeld.
 • Als speels en lief je kenmerkende stijl is, zou Viva La Juicy je nieuwe kenmerkende geur moeten zijn.
 • En niet alleen van de geur zelf, maar ook van de fleurige en kleurrijke flacon.